Qlik Sense

Bij onze keuze voor een business intelligence tool stonden deze eisen bovenaan de lijst: grafisch, real-time, gemak, intuïtief, gebruiksgemak en selfservice. Het toonaangevende Qlik Sense met haar gepatenteerde Associatieve Zoektechnologie en makkelijk aanpasbare gebruikersinterface kwam daarbij glansrijk als winnaar over de finish.

Qlik is de marktleider in business intelligence en heeft meer dan 33.000 klanten in ruim 100 landen. Wij zijn Qlik OEM-partner en voeren daarom het predicaat “powered by Qlik Sense”.

  • Onze Zorgmonitor is “powered by” Qlik Sense, wereldwijd de leidende software voor selfservice analyse en visualisatie uit verschillende databronnen.
  • De Zorgmonitor biedt u meer dan 100 standaard dashboards en rapportages over alle kernprocessen in uw zorgorganisatie, uit Ons en de daaraan gekoppelde systemen.
  • De standaard rapporten en dashboards zijn makkelijk zelf aan te passen en uit te breiden met behulp van de meegeleverde bibliotheek met honderden standaard metingen en visualisaties.
  • De gepatenteerde Associatieve zoektechnologie van Qlik zorgt ervoor dat u elke speld in de hooiberg vindt.

Al uw zorginformatie in één overzicht

Test de Accordis Zorgmonitor in uw
eigen Ons omgeving